Forlaget Dana
Forside
Køb portofrit
Gratis og billige ebøger af Rune Engelbreth Larsen
Presse
Søg
Kontakt
Forlaget Dana


Frihed og retfærdighed - arv og aktualitet Forside

Download GRATIS ebog af Rune Engelbreth Larsen

> E-bog til PC, Mac + smartphone (Epub)
> E-bog til Kindle (Mobi)
> E-bog til iPad (iBook)


Hvis du har råd og lyst: klik her og betal, hvad du vil


»Larsen gennemgår frihedens status gennem 200.000 års historie og viser glimrende og nuanceret truslerne imod den.« (Lars Andreassen, Højskolebladet)

»Det er i mine øjne en styrke ved bogen, at den ikke bare inddrager filosofiske, men også skønlitterære forfattere i sine analyser ... interessante nye oplysninger samt begavede analyser af kendte forhold, der ses i et nyt perspektiv.« (Eva Smith, Politiken)

»For nogle vil bogen forekommer langhåret, for andre superinteressant ... Samlet konklusion: Et spændende idéhistorisk indlæg i karakteristikken af frihed.«
(Sune Hundebøll, Lektørudtalelse)

»Nummer Seks er naturligvis et dæknavn for Rune Engelbreth Larsen. For i sin seneste bog 'Frihed og retfærdighed - Arv og aktualitet' gør han op med visse totalitære tendenser, der i mere subtil form har infiltreret demokratiske retssamfund ... gennemført sympatisk i sit forsvar for den personlige frihed ...«
(Anders Engberg-Pedersen, Weekendavisen)


Frihed og retfærdighed - arv og aktualitet perspektiverer friheden som begreb og realitet, fra Homo sapiens første gang gik på den afrikanske savanne for små 200.000 år siden over oldtidens kulturer og frihedsbegrebets første italesættelse i det antikke Grækenland og frem til oplysningstiden og det 21. århundredes helt aktuelle problemstilllinger. Bogen er historieformidling og politisk debat på én gang, der belyser et af tidens mest omdiskuterede begreber.

Udarbejdelsen af manuskriptet er støttet af Statens Kunstråd

Forside til 'Frihed og retfærdighed' af Rune Engelbreth Larsen